Ana içeriğe atla

Blog Yazarlığına Başlarken

Yazmak ya da yazabilmek hatta yazmaya çalışmak diyelim biz buna. Evet yazmaya çalışmak güzel bir duygu , yazdıklarının okunması birilerinin bu yazdıklarından faydalanması bir şeyler anlaması , hissetmesi vesaire ayrı bir haz verir insana.

Blog yazarlığı yaygın bir uygulama , herkes bir yerlerde bir şeyler yazıp çiziyor , ben de bazen aklıma esenleri kağıda aktarırdım sonra bu aktardıklarım nerede diye arar dururdum.Bu dertten müzdarip olunca yakın çevremdekilerin bir  blog hesabı aç demelerine duyarsız kalamadım ve şu an itibariyle iyi bir tercih olduğunu da düşünmeye başladım.

Artık benim de bir blogum var :)  ve bu blogda  ekonomiden finansa, güncel olaylara oradan tiyatroya bazen karaladığım şiirlere (karaladığımı sandığım) yer vereceğim.  En önemlisi,  yazmaktan çok keyif aldığım günlük yaşam içerisinde gözümüze takılan, bazen bizzat yaşadığımız bazen de sadece şahit olduğumuz diyaloglara , tuhaf insanlara ve tuhaf olaylara değineceğim , keyifli ve faydalı paylaşımlar yapmaya çalışacağım.  

Görüşmek üzere 

Hoşça kalın